• KKA 2011 - 4. Karting Kup za Amatere

   • 26. Maj 2011.

  • Kartodrom Ada Huja 27. & 29. maj

   Četvrto izdanje Karting Kupa za Amatere, pod pokroviteljstvom Sportskog auto-moto saveza Beograda, a u organizaciji AMSK Retro i od ove godine Sportskog karting udruženja Beograda, biće održan na kartodromu na Adi Huji 27. (kvalifikacije) i 29. maja (finalni deo takmičenja).

   Najmasovnije takmičenje u rekreativnoj vožnji kartinga za građane predstavlja pravi izazov za nadmetanje svih ljubitelja malih zujalica. 

   U pred-roku svoje učešće potvrdili su učesnici Karting Amaterske Lige Beograda, ali i gosti iz drugih gradova van teritorije Beograda, a po prvi put pristigla je prijava i jednog gosta iz inostranstva.

   Broj takmičara koji će nastupiti u završnici kupa ograničen je na 30. Zbog toga će kvalifikacione sesije biti održanje nešto ranije - u petak, nakon čega će se znati konačni učesnici finalnog dela takmičenja, koji će se u nedelju boriti za osvajanje laskave titule.
      
   Sve dodatne informacije o prijavama, uslovima i pravilima takmičenja mogu se naći na web sajtu KAL,  na adresi www.karting-amateri.com.


  •