• Nemoj da piješ i voziš - napravi plan B

   • 20. Maj 2011.

  • Promoteri Ballantine’s akcije koja podržava sigurnu vožnju, pobrinuće se da u petak vozači stignu bezbedno kući

   Ukoliko ste ovog petka planirali da se dobro provedete u beogradskim klubovima i ukoliko ste vozač, očekuje vas lepo iznenađenje.
    
   Naime, 24 beogradska kluba, posetiće specijalna Ballantine’s patrola, koja će delovati u sklopu akcije Napravi Plan B – Nemoj da piješ i voziš. 

   Promoteri Ballantine’s akcije koja podržava sigurnu vožnju, pobrinuće se da u petak vozači stignu bezbedno kući. Oni koji budu imali dozvoljenu dozu alkohola u krvi od Ballantine’s policajki dobiće poklon iznenađenja, a oni koji odluče da se opuste uz koju času sa prijateljima, dobiće svog save drivera (sigurnog vozača) koji će ih na kraju večeri bezbedno odvesti do kuće.
    
   Kompanija Pernod Ricard Srbija se ovom akcijom, priključuje globalnoj akcije „Don’t drink and drive” (Nemoj da piješ i voziš) i na kreativan način će pokušati da utiče na svest vozača i njihovu bezbednost u saobraćaju. 

   Konzumiranje alkohola pre vožnje može da dovede do nesrećne posledice i kompanija Pernod Ricard, kao društveno odgovorna kompanija, radi na edukaciji vezanoj za odgovorno konzumiranja alkohola, pa su uloženi napori   da akcija Napravi Plan B – Nemoj da piješ i voziš, svake godine dopre do što većeg broja vozača. 

   Ove godine u sklopu akcije snimljen je i spot, koji pokazuje kako na jednostavan nacin da izaberete vozaca iz drustva i šalje poruku kako da ne rizikujete u vožnji i uživate u provodu sa prijateljima, ne ugrožavajući svoju bezbednost i bezbednost ostalih učesnika u saobraćaju.
   (http://www.youtube.com/pernodricardserbia)

   Na facebook strani svi članovi Plan B grupe, imaju prilike da učestvuju i nagradnoj igri i osvoje VIP izlazak za sebe i svoje prijatelje u petak uveče.

   Klubovi u kojem vas očekuje Ballantine’s patrola:
   Insomnia, Bistro Pastis , Soho,Café Buena Vista, Eskalera,  Nachos, Drinka, Red Shoes, Our bar , Informbiro, Okno,Pevac, KGB, Optimist , Babes, Jazz Cafe, Theatro, Absinth, Mladost,  Iguana, Frida, Komunale, Freestyler, Sound


  •