• Imaću garažu za 10 automobila

   • 14. Mart 2010.
   • Izvor: www.blic.rs

  • Jelena Janković, koja sada ima pet automobila, želi garažu sa mestom za najmanje deset

   Jelena Janković, koja trenutno učestvuje na turniru u Indijen Velsu u Kaliforniji, za lokalni list „Junion tribjun” ispričala je da će njena kuća u San Dijegu biti završena do kraja godine, kao i da će imati garderober veličine normalne sobe i garažu za 10 automobila

   - Majstori trenutno postavljaju krov i uskoro će moj san biti ostvaren. Kuća ima površinu od oko 2.000 metara kvadratnih, ima tri nivoa i veliku garažu u koju može da stane 10 automobila. Za sada imam pet automobila - ispričala je Jelena koja je dodala da je oduševljena uslovima života u San Dijegu gde je pre nekoliko godina kupila plac koji je, kako navodi „Junion tribjun”, platila 1,5 miliona dolara.

   - Od arhitekte sam tražila da se u planove uključi i teniski teren, a takođe želela sam i ogromnu spavaću sobu i veliko kupatilo. Posebna priča su garderoberi, a jedan je veličine normalne spavaće sobe. To je nestvarno, ne znam kako to da objasnim. Ovo je moj zamak, nešto o čemu sanjate kada ste mali. Ne znam koliko će biti soba u kući kada bude završena, ali sigurna sam da ću morati da imam mnogo dece koja će trčati kroz ovako veliku kuću - rekla je Jankovićeva koja je dodala da bi kuća trebalo da bude završena do kraja godine, kao i da jedva čeka da se useli.

   Inače, novi dom Jelene Janković se nalazi u naselju Rančo Santa Fe u blizini San Dijega, a zanimljivo je da je ovo naselje, u kojem po poslednjem popisu živi oko 3.300 stanovnika, po proseku godišnje zarade meštana (245.630 dolara) među najbogatijim oblastima u Americi.

   Osim kuće u San Dijegu, Jelena Janković ima i vilu na Floridi gde joj je baza već nekoliko godina. Takođe, najbolja srpska teniserka i u Beogradu ima kuću u blizini stadiona Crvene zvezde. Da podsetimo, Jelena je pre nekoliko meseci izjavila da bi volela da kupi i stan u Dubaiju.
    
   Izvor: www.blic.rs

    


  •