• Novi automobil u znak prijateljstva

   • 18. Novembar 2011.

  • Porsche SCG i Narodno pozorište

   Kompanija Porsche SCG potpisala je ugovor o saradnji sa Narodnim pozorištem u Beogradu i tako ušla u red prijatelja ove institucije kulture. Ovim povodom kompanija Audi Srbija, koja je u sklopu Porsche grupe, ustupila je pozorištu na korišćenje vozilo Audi A4...

   “Veliko nam je zadovoljstvo što smo uspostavili saradnju sa jednom od naših najznačajnijih kulturnih ustanova, i verujemo da ćemo i u budućnosti nastaviti da pomažemo institucije, manifestacije i pojedince kojima je pomoć potrebna. Verujemo da je ovo početak jedne lepe saradnje između Narodnog pozorišta i kompanije Porsche SCG, koje vezuju zajedničke vrednosti, kvalitet i duga tradicija”, rekao je Slobodan Pešić, direktor marke Audi za Srbiju i Crnu Goru.

   Audi A4 je veoma snažan i dinamičan model ove marke, koji svojom konstrukcijom i sjajnim performansama predstavlja idealno vozilo za gradsku vožnju. Novo vozilo zadovoljiće svakodnevne potrebe zaposlenih i olakšaće obavljenje njihovih redovnih poslovnih aktivnosti.

   “Krug prijatelja Nacionalnog teatra je proširen još jednom značajnom kompanijom, Porsche-om, jednim od najvećih imena u auto industriji. Narodno pozorište se zahvaljuje na tome što su nam ustupili na korišćenje Audi A4 i time pokazali visok stepen društvene odgovrnosti. Uvereni smo da će ovaj primer dodatno motivisati i ostale ugledne kompanije da u svoj fokus interesovanja postave ne samo teatar, već i srpsku kulturu uopšte”, rekao je Božidar Đurović, upravnik Narodnog pozorišta u Beogradu.

   Kao kompanija koja ima visoko razvijenu svest o potrebi ulaganja u zajednicu u kojoj posluje, Porsche SCG nastoji da uvek, kada za to ima mogućnosti i postoji potreba, pomaže različitim ustanovama, društvenim grupama i pojedincima.


  •