• Gazela od sutra prohodna

   • 31. Oktobar 2011.
   • Izvor: www.pressonline.rs

  • Asfaltiranje mosta Gazela privodi se kraju, zbog čega će još danas biti zatvorena polovina mosta u smeru ka Šidu, na delu od pasarele kod Hitne pomoći do saobraćajne petlje „Sava centar".

   Saobraćaj preko mosta odvija se dvosmerno, tako što se dve saobraćajne trake koriste za vozila koja se kreću u smeru od Šida ka Nišu, a jedna saobraćajna traka namenjena je za vozila koja se kreću u smeru od Niša ka Šidu.

   Zatvorene su i rampe za uključenje na most u smeru od starog dela Beograda ka novom na saobraćajnoj petlji kod Hitne pomoći, kao i iz Ulice kneza Miloša, Savske, Bulevara vojvode Mišića i Bulevara vojvode Putnika. Za saobraćaj je zatvoreno isključenje ka Ulici kneza Miloša, Savskoj i Bulevaru vojvode Mišića za vozila koja dolaze iz smera Niša. Zatvorena je i rampa za uključenje na autoput iz Ulice Vladimira Popovića, kao i rampa za izlazak sa mosta u Ulicu Vladimira Popovića. Preusmeravanje vozila koja se kreću u smeru ka Šidu u saobraćajnu traku kojom će se kretati preko mosta vršiće se kod benzinske stanice „Steko".

   Zbog ovih radova doći će i do izmena u saobraćaju vozila javnog prevoza. Autobusi na liniji 74 u oba smera saobraćaće preko Starog savskog mosta, Karađorđevom i Nemanjinom do svoje redovne trase. Vozila sa linija 88 i 89 u smeru ka Zemunu i Novom Beogradu ići će preko Starog savskog mosta, Bulevarom Mihajla Pupina, Ulicom antifašističke borbe do autoputa i dalje redovnom trasom. 

   U suprotnom smeru trase linija 88 i 89 se ne menjaju.
   Autobusi sa linije 94 će u smeru prema Novom Beogradu saobraćati Ulicom dr Milutina Ivkovića i preko Autokomande do svoje redovne trase. U suprotnom smeru trasa linije 94 se ne menja. Vozila sa linije 601 će u smeru ka Surčinu ići preko Starog savskog mosta, Bulevarom Mihajla Pupina, Bulevarom antifašističke borbe do autoputa i dalje redovnom trasom.

   Izvor: www.pressonline.rs


  •